Norgesfôr

Vi har levering fra Norgesfôr hver torsdag, og fristen for bestilling er tirsdagen før. Som alltid får du 100 kr i rabatt per storsekk ved kjøp av tre eller flere – et tilbud vi kjører året rundt!

Bestillinger skjer til:

Stein Røstad, s.rostad@oppdal.com, tlf 92091143

eller

Roger Røstad, post@ak-rostad.no, tlf 98252519

eller

Iris Røstad, iris@ak-rostad.no, tlf 99023915

 

Gi oss også beskjed om du vil ha varene levert hjem eller om du vil hente de her på AK Røstad.

Norgesfôr AS er en kjede av kraftfôrprodusenter og kornmøller på Østlandet og Midt-Norge. Kjeden har en sterk lokal forankring gjennom lokalt eierskap. Norgesfôr kjennetegnes av god kunnskap om markedet, nærhet og fleksibilitet.

Norgesfôr Orkla (formelt navn Orkla Kornsilo og Mølne SA) er medlem av Norgesfôrkjeden, og har siden 1952 vært kornmottaker, kraftfôrprodusent og forhandler av øvrige driftsmidler til landbruket. Samvirkeforetaket har en solid lokal forankring gjennom utsalgssteder og kornmottak på Fannrem, Lundamo og Meldal, og produksjonsanlegg på Fannrem og Meldal. Ved disse anleggene produserer de kraftfôr til storfe, sau, svin, hest og fjørfe, og tar årlig imot 14 000 tonn korn. 2020 omsatte virksomheten for 196 mill kr.

Deres geografiske beliggenhet, med de mulighetene denne gir for å lokalt foredle det bonden produserer og trenger, er et viktig bidrag til å skape lønnsomhet for deres leverandører og kunder, og samtidig møte samfunnskravet om et klimasmart og framtidsrettet landbruk.
Norgesfôr Orkla er et kunnskapssenter, en støttespiller og en ambisiøs utfordrer i markedet.