Husqvarna

-15% PÅ SNØFRESER!

Per dags dato har vi Husqvarna ST 327 og Husqvarna ST 230 på lager og klar for levering! Akkurat nå har vi en kampanje der du får -15 % på ordinærpris.

 

Husqvarna ST 327. er utviklet for grunneiere som er opptatt av ergonomi, stor kapasitet, robusthet og lang levetid på sin snøfreser som kan rydde store arealer. Den har blitt utviklet for å takle snøhøyder fra 0-60 cm selv ved høy frekvent bruk. Med to-trinns system, friksjons drift, servostyring, høy kapasitets reimsystem og ekstra store hjul sikrer enkel manøvrering av snøfreseren. Gjennomgående konstruert med heavy-duty komponenter for maksimal varighet i all slags snøføre, med sitt nye robuste utkastrør med forbedret styrefunksjon, girkasse og impeller i støpejern. Loop håndtak (Nyhet), Oppvarmede håndtak, LED frontlykter, elektrisk start og justerbar høyde for best komfort i all slags håndtering av redskapen.

  • Arbeidsbredde : 68cm.
  • Kraftig 291cc Husqvarna motor 9,6HK
  • 3,6liter bensintank
  • 14″

Før kr 22.499,-
Nå kr 19.124,-

Husqvarna ST 230 er utviklet for huseiere som trenger en snøfreser med stor kapasitet for å rydde snø fra store garasjeinnkjørsler og gangveier. Den virker uansett underlag takket være de justerbare skliskoene. Husqvarna ST 230 er utviklet for bruk av og til under alle snøforhold, 10-30 cm. Den har et effektivt to-trinnssystem med høy utkasterkapasitet. Håndtaket har justerbar høyde for komfortabel bruk. Friksonsplategir, power steering og ekstra store hjul sikrer jevn drift. Har LED-lys og elektrisk start for arbeid under alle værforhold.

Motorsylindervolum: 301 cm³
Motorfabrikant: Husqvarna
Transmisjonstype: Friksjonskive

Før kr 19.999,-
Nå kr 16.999,-

 

 

ETTERSESONGSERVICE PÅ AUTOMOWER!

Høsten er over oss og det er snart på tide og pakke ned Automoweren for sesongen. Før du setter den bort er det lurt å ta en ettersesongservice slik at den er i ship shape når våren setter fart på gresset igjen. Vi kjører derfor en egen servicekampanje for Automower med fire ulike servicenivåer å velge mellom.

Grunnleggende service: 
Rengjøring, Elektronisk feilsøking (autosjekk), Programvareoppdatering, Knivbytte, Test av batterifunksjon (autotest), Batterilading, Sikkerhetskontroll, Kontroll.     Kr 1.500,-

Bronseservice:
Grunnleggende service + vinterlagring.    Kr 2.300,- 

Sølvservice: 
Grunnleggende service + vinterlagring + henting og oppstart*.     Kr 2.800,-

Gullservice: 
Grunnleggende service + vinterlagring + henting og oppstart* + kontroll og bytte av kniver to ganger i sesongen.    Kr 3.500,-

*Henting og utkjøring gjelder avstand på max 10 km fra butikken.

Vi har alt av hage- og skogsutstyr fra Husqvarna; robotgressklippere, plentraktorer, vanlige gressklippere, ridere, kantklippere, motorsager og verneutstyr.

NYHET!
Vi tilbyr nå gratis befaring av tomta di og gir deg et godt tilbud på den robotgressklipperen som passer best. Vi tilbyr også montering og kabellegging.
Vi har automowere som passer enhver plen, både store og små, flate og bratte. Priser fra kr. 8.999,-

Ta kontakt med oss på 72421040/post@ak-rostad.no for gratis befaring eller mer info! Alle modellene finner du på www.husqvarna.com/no

Verdens første Husqvarna automower med firehjulstrekk! Den håndterer hager på opp til 3500 kvm, tøft terreng og hellinger på opp til 70 %. Den er utstyrt med Automower Connect, inkludert GPS-tyverisporing.